Fantastisk ny naturlegeplads i Tisvildeleje

Naturlegeplads i Tisvildeleje

Når solen (endelig..!) skinner, er det bare med at komme ud i det fri! Vi gjorde det samme forleden; tog ungerne under armen, pakkede bilen med saftevand og madpakke og tog dem med til en splinterny naturlegeplads i Tisvildeleje, som lokale ildsjæle i øvrigt står bag – sejt!

Så hvis du er på de kanter, kan den klart anbefales. Legepladsen er spritny, og der er noget for ethvert legebarn (og -voksen!) :o)

1. Klatreskib med rutsjebane

 

På legepladsen er der blandet andet dette super seje klatreskib. Og når ungerne er kommet “ombord”, kan de gå ad en gangbro og gennem et klatretårn, inden de til sidst rutsjer ned ad rutsjebanen.

2. Legehuse

Rundt omkring på legepladsen, og fint placeret blandt alle skovens træer, er der små legehuse – hvor man for eksempel kan lege gemmeleg med ungerne.

3. Svævebane og gynger

Sidst – men ikke mindst – er der også både gynger og en sej svævebane, der giver ungerne kriller i maven (og minder forældrene om den vigende dagsform..)!

Vores unger elskede legepladsen! Og vil du og resten af familien selv prøve gyngerne, klatreskibet og svævebanen, så ligger legepladsen i bunden af den store parkeringsplads ved Tisvildeleje Strand. Find det store sorte og nybyggede træhus, drej til venstre ind i skoven – og pludselig er I ved legepladsen.

Og ligger du selv inde med tips til super seje legepladser i dit område, så tip endelig os og andre børnefamilie i kommentarfeltet herunder :o)

God weekend lige om lidt (vi krydser fingre for solskin!)!

Bedste hilsner
Morten

 

Kommentarer

En tanke om “Fantastisk ny naturlegeplads i Tisvildeleje

Kommentar er lukket