Her finder du svar på en masse spørgsmål om GoLittle. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, skal du bare skrive til os.

Vi har også lavet en række nemme videoer, der bl.a. viser, hvordan du tilføjer endnu en forælder til dit barn, opretter legeopslag m.m. Se videoerne her.

Hvordan tilføjer jeg endnu en forælder til mit barn?

Det er super nemt! Tryk på din profil og herefter på dit barn. Tryk nu på “Tilføj forælder”. Du kan se, hvordan du gør, lige her.

Kan vi bruge GoLittle med delebørn, bonusforældre og bedsteforældre?

Selvfølgelig! Du kan tilføje alle de mødre, bonusfædre, bedsteforældre, onkler og tanter til hvert enkelt barn, som du har lyst til. Alle dem, du tilføjer, får adgang til barnets venneliste og kan lave legeaftaler for barnet. Kun den, der har oprettet barnet, kan slette barnet fra GoLittle. Se videoen her.

Jeg har ikke modtaget bekræftelsesmailen - hvad gør jeg?

Øv! Men bare rolig – vi hjælper dig. Tjek først din spammappe/uønsket post. Hvis ikke mailen gemmer sig der, skal du blot skrive til os, så sender vi den til dig igen.

Kan jeg invitere mine Facebook-venner?

Du kan se, hvilke af dine Facebook-venner, der bruger GoLittle, og tilføje dem til din venneliste. Tryk på + i vennelisten og herefter på “Find Facebook-venner på GoLittle”. Derudover kan du invitere forældre, der ikke bruger GoLittle, med SMS eller email.

Findes GoLittle til Android?

GoLittle er udkommet til både Android og iOS – hvor du kan finde de bedste steder og oplevelser for børn samt arrangere legeaftaler med ungernes venner. 

Du kan hente GoLittle i App Store samt i Google Play lige her.

Kan jeg bruge GoLittle som telefonliste?

Ja – og det er super smart! Du har både en oversigt over børn og forældre på din venneliste. Tryk på et barn eller en forælder for at se kontaktinfo, ringe til forælderen, se barnets adresse og endda få vist vej med Google Maps eller Apple Maps.

Hvordan kan jeg se, om andre på vennelisten skal lave noget sjovt, som vi kan være med til?

Hver gang en forælder på din venneliste laver et legeopslag, får du en notifikation. Du kan også trykke på dagene i kalenderen for at se, om nogen har lavet et opslag til den pågældende dag. Opslag og aftaler, du endnu ikke er tilmeldt, er markeret med en grøn prik – aftaler, du deltager i, er markeret med en blå.

Kan jeg tilføje tidspunkter, hvor mit barn ikke kan lege?

Jep! Klik på dit barn fra din profilside og tryk herefter på “Tilføj tidsrum hvor dit barn ikke kan lege”.

Kan jeg annullere en legeaftale eller et legeopslag?

Ja. Lige nu kan du annullere aftaler og opslag, du selv har oprettet. Vi udsender snart en opdatering, hvor du også kan annullere aftaler, du ikke selv har oprettet. F.eks. hvis dit barn bliver syg.

Kan jeg ændre tidspunkt for en allerede oprettet legeaftale?

Ikke endnu – men vi arbejder på sagen!