Børnefamiliernes nye fordelsklub

GoLittle PLUS lanceres i maj 2019 og er en ny og unik fordelsklub for børnefamilier.

Som annoncør får du en unik synlighed og eksponering både lokalt og nationalt overfor en meget stor og købestærk målgruppe – børnefamilier med børn i alderen 2-12 år.

Helt lokalt – og nationalt 

Brugerne af GoLittle bliver altid eksponeret for de fordele, der er tættest på dem, uanset om de er hjemme eller på farten. Din fordel er synlig der, hvor dine kunder er.

Dette øger sandsynligheden for, at familierne benytter sig af din fordel i GoLittle PLUS – fremfor at drukne på listen over fordele i traditionelle rabatklubber.

Ligeledes er det muligt at tilføje yderligere eksponering af din virksomhed og tilknyttede fordele i bestemte byer, på særlige dage m.m. (TBA)

Nå ud til flere end 50.000 børnefamilier

GoLittle er downloadet flere end 50.000 gange, og alle aktive brugere bliver eksponeret for aktuelle fordele gennem deres brug af app’en, og et klubmedlemsskab koster kun 19,- pr. måned.

Ingen ekstra omkostninger

Du kender dine omkostninger. Prisen for et helt års eksponering af en fordel i GoLittle PLUS er kun 995,- ex. moms i oprettelsesgebyr (intropris).

I GoLittle PLUS kan du tilbyde flere forskellige fordele.

Du kan f.eks tilbyde.:

  • Gratis adgang til et barn – i følge med en betalende voksen.
  • 20 % rabat på mad, entre eller lignende.

  • Gratis popcorn til et barn ifølge med en betalende voksen – eller gratis kaffe til forældrene.
  • En særlig fordel på en bestemt ugedag eller i en bestemt periode, hvor du ønsker flere kunder.
  • ..eller noget helt femte!

Bliv en del af GoLittle PLUS i dag

Betingelser for GoLittle PLUS

Et GoLittle PLUS partnerskab giver mulighed for promovering af 1 stk. fordel i GoLittles app til iPhone og Android i op til 12 mdr.

Fordelen vil være aktiv fra den angivne startdato til den angivne slutdato. Fordelen kan ikke annulleres eller ændres, efter fordelen er godkendt og aktiveret i app’en.

Såfremt en fordel ønskes ændret undervejs i kampagneperioden, koster dette et administrationsgebyr på 495,- pr. gang.

Fordele kan kun tilkøbes af steder, der er oprettet i GoLittle-app’en. Er din virksomhed endnu ikke oprettet, gør vi dette uden beregning, når virksomheden oprettes som GoLittle PLUS partner.

Fordelen tilføjes partnerens side i GoLittle. Fordelen kan enten indløses ved at:

  • Medlemmet viser fordelssiden med roterende “PLUS-logo”, der viser, at medlemsskabet er aktivt og ægte, ved betaling hos partneren
  • Medlemmet klikker på et link for at tilgå partnerens særlige billetkøbsside med rabat
  • Medlemmet viser fordelssiden med roterende “PLUS-logo” og QR-kode til scanning ved betaling hos partneren.

GoLittle forbeholder sig retten til at afvise partnerskaber, såfremt virksomheden eller fordelen ikke skønnes at leve op til vores kvalitetskrav. Såfremt et partnerskab afvises, tilbagebetales det fulde beløb.

Det er partnerens ansvar, at fordelen til alle tider kan indløses af medlemmerne i kampagneperioden . Det er partnerens ansvar at informere relevant personale m.m. om GoLittle PLUS, den tilbudte fordel og proceduren for indløsning af fordelene.

Såfremt dette ikke sker forbeholder GoLittle sig retten til at annullere partnerskabet uden tilbagebetaling af oprettelsesgebyret.

Når du bestiller et partnerskab i GoLittle PLUS, betaler du 995,- ex. moms i oprettelsesgebyr, som automatisk debiteres det angivne kreditkort.

Beløbet kan ikke refunderes, medmindre partnerskabet ikke godkendes af GoLittle.