Spis aftensmad – 5 ½ meter under havets overflade!

Vilde restauranter

Vild, vildere, vildest

.. sådan kan den norske restaurant Under vist bedst beskrives. For restauranten ligger nemlig et helt specielt sted – nærmere bestemt 5 ½ under havets overflade!

Restauranten er ikke åben endnu, men åbner indenfor ganske kort tid. Og hvis du og ungerne ellers kan lide at spise på anderledes og sjove restauranter, så er der i dén grad noget at glæde sig til.

For med hele den ene endevæg som ét stort vindue, så har restaurantens gæster frit udsyn til havet lige ude på den anden side af glasset, og du og ungerne kan altså sige hej til alle fiskene, der svømmer forbi, mens I spiser jeres aftensmad.

Hvor sejt er det ikke lige?

Vilde restaurantoplevelser

Dansk kok i spidsen

Og det er ikke kun oplevelsen på den anden side af vinduet, der har med havet at gøre – også menuen på tallerkenen tager udgangspunkt i havet og indeholder lækre retter med både fisk og skaldyr. Altsammen tilberedt med den danske kok Nicolai Ellitsgaard i spidsen. Så på den måde er restauranten også en lille smule dansk ;o)

De vildeste restauranter

Restauranten har plads til omkring 100 gæster, og børn er også meget velkomne – dog anbefaler restauranten, at man lader de mindste børn blive passet af f.eks. mormor og morfar og kun tager sine store unger med.

Og kunne I tænke jer at besøge den seje restaurant med udkig direkte til havet, så kan du læse mere lige her. 

God fornøjelse – og velbekomme!

Billeder: under.no

Kommentarer