Fantastisk legeplads i skoven midt på Fanø

Børnevenlige oplevelser på Fanø

Fanø på sej rejseliste

Den danske ø Fanø er et af de steder, man bare skal besøge i 2019. I hvert fald hvis man spørger den anerkendte amerikanske avis The New York Times, der i sidste uge offentliggjorde deres liste over steder i verden (jep, hele verden!), som de synes, man i løbet af det kommende år bør besøge.

Og her indtager Fanø altså – sammen med en række andre øer i Nordsøen – en fin plads på listen, der ellers rummer steder som f.eks. Puerto Rico, New York og Marseille i Frankrig.

Sej skovlegeplads til ungerne

Og det forstår vi godt. For Fanø er et fantastisk sted for ungerne, hvor der – foruden skønne sandstrande til om sommeren, fine byer og smuk natur – også er en ret sej legeplads; Nemlig en stor skovlegeplads, der ligger midt på øen, og som også er lidt af et hit blandt GoLittles brugere.

Gode legepladser for børn

Legepladsen har aktiviteter for børn i alle aldre: Blandt andet forhindringsbane, en “sanseplads” samt en masse forskellige legeredskaber. Desuden er der også et picnicområde med bænke, grill- og bålpladser, hvor man kan spise sin madpakke, når ungerne trænger til en pause.

En af dem, der har besøgt legepladsen og anmeldt den i GoLittle, er Mette Mørkenborg, der skriver: “Rigtig flot og stor naturlegeplads med aktiviteter til både små og store børn.”

Børnevenlige oplevelser for børn på Fanø

Så skal du til Fanø i løbet af det kommende år (som The New York Times foreslår), så skal du og ungerne måske putte skovlegepladsen på listen over steder, I skal besøge?

God tur – og god fornøjelse!