Sponsoreret af Circle K

Slut med kedelige køreture!

Med Circle K og GoLittles store familiequiz, “Køreturens Klogeste”, kan børn og voksne dyste mod hinanden  – og få bilturen til at føles en hel del kortere!

Scroll ned og find alle afsnit af quizzen, hvor børnene dyster mod de voksne i alt fra dyr over verdensrekorder til YouTube og.. prutter!

Du kan også finde quizzen i din foretrukne podcast-app. Tryk og hør den hos Apple Podcast, Spotify, Podimo, Google Podcast – eller søg efter “Børn på bagsædet”.

Har du spørgsmål, kommentarer, ris eller ros, er du meget velkommen til at skrive til os på quiz@golittle.dk

Køreturens Klogeste | Quiz 1:
Gør jer klar på både forsæde og bagsæde, når I skal dyste i spørgsmål om alt fra sport og statsministre til YouTube.

Køreturens Klogeste | Quiz 2:
Der er lagt op til en hæsblæsende dyst i bilen, når Køreturens Klogeste skal kåres. I skal igennem spørgsmål om bl.a. James Bond, Disney-film og lyn og torden!

Køreturens Klogeste | Quiz 3:
Hvem er Køreturens Klogeste? Det finder I meget snart ud af, for i denne quiz skal børnene dyste mod de voksne i spørgsmål om alt fra kager over dyr til.. prutter!

Køreturens Klogeste | Quiz 4:
Hvem vinder æren – og håneretten? Er det de voksne eller børnene? I denne udgave af Køreturens Klogeste dyster I i spørgsmål om pandaer, konger og tv.

Køreturens Klogeste | Quiz 5:
Føles bilturen lidt lang? Så kan alle i bilen quizze mod hinanden i Køreturens Klogeste! Der er bl.a. spørgsmål om nordiske guder, jagerfly og rutsjebaner.