Få frisk luft i kinderne – mens I hjælper naturen

Saml affald og få frisk luft i kinderne

Skraldesamling og skovtur

Sodavandsdåser, gammelt slikpapir og plastikposer. Altsammen noget der skader både naturen og dyrene – og som heller ikke er synderligt pænt at kigge på.

Men på søndag, den 31. marts, kan du og ungerne slå to fluer med ét smæk og få både frisk luft i kinderne, samtidig med I giver naturen en hjælpende hånd. For på søndag kan I nemlig være en del af Affaldsindsamlingen, hvor I – sammen med mange tusinde frivillige landet over – hjælper med at samle skrald i naturen :o)

Hvor mang kilo skrald kan I samle?

Og hvis du og ungerne har lyst til at gi’ en hånd med og samle skrald på søndags-gåturen, så er det nemt at melde jer til.

affaldsindsamlingen.dk opretter I jer – og så er I i gang. Og I kan herefter samle affald lige dér, hvor hvor I har lyst: På gåturen i skoven med hunden, på en tur langs vandet på stranden (husk at slå smut med stenen i vandet!) eller måske bare på den lokale markvej?

Når I har været afsted og samlet alt fra dåser til papir til plastik (husk evt. at tage handsker på), kan I indtaste, hvor meget I har samlet – og sammen med alle de andre frivillige indsamlere være med til at befri naturen for mange tusinde kilo skrald.

Sidste år blev der indsamlet 173.000 kilo – mon vi kan slå den i år? ;o)

Meld jer til Affaldsindsamlen og læs mere lige her.

God fornøjelse!

Kommentarer