For første gang i Danmark: Oplev et ægte T. rex-skelet

En gysende oplevelse – helt tæt på

66 millioner år gammelt, 3,4 meter højt og 12 meter langt – og ikke mindst med alle sine knivskarpe dinosaurustænder intakt.

Der er lidt af en oplevelse i vente, når du og ungerne fra fredag den 19. juni kan opleve et af verdens mest komplette Tyrannosaurus rex-skeletter helt tæt på.

Skelettet, der hedder Tristan Otto, holder normalt til på Museum für Naturkunde i Berlin, men nu bliver skelettet altså omdrejningspunktet for en ny udstilling om dinosaurer på Statens Naturhistoriske Museum.

170 originale knogler

T. rex-skelettet blev fundet i 2010 i Montana i USA og er med sine 170 originale knogler ud af 300 ét af de mest komplette fossiler i verden.

Faktisk er der kun fundet omkring 50 eksemplarer af T. rex’en – hvor Tristan Otto altså er et af dem.

Og fra 19. juni og frem til 28. marts 2021 kan du og ungerne altså opleve skelettet på helt tæt hold, når dinosaurudstillingen åbner på Statens Naturhistoriske Museum – hvor der foruden det store skelet også er masser af andre sjove oplevelser i vente.

Blandt andet dino-værksted, hvor I lidt senere på året kan gå i dinosaurjægerens fodspor og lære at kende et dinosaurfossil fra en helt almindelig sten.

OBS! Der er et maksimum for, hvor mange gæster der må være i udstillingen ad gangen – så sørg for at booke tid og billetter på forhånd. Det kan du gøre lige her.

Go’ fornøjelse hvis I skal afsted!

Billeder: Frederik Wolff Teglhus, Statens Naturhistoriske Museum ©