Fyr op for MGP-festen og se showet på det store lærred!

Tag ungerne med til MGP-fest

Glimmer, glitter og MGP-fest

Endelig er det MGP-tid igen! For i aften går det løs med årets fest for børn, når de sejeste finalister indtager MGP-scenen.

Og hvis dine unger (også) glæder sig at heppe på deres favoritter, hvorfor så ikke gøre lidt ekstra ud af det og tage til MGP-fest og se det hele på det store lærred?

En række steder landet over kan dine unger nemlig feste med en masse andre MGP-fans samt se showet på storskærm – og herunder finder du fire af de seje MGP-fester :o)

1. Se MGP-showet i biografen

Vil ungerne se finalen på det HELT store lærred, så kan de i Nørre Aaby Bio se showet på det store biograf-lærred. Der er gratis adgang, og i biografen kan I desuden købe slik, chips, popcorn og drikkevarer.

Dørene åbnes kl. 19:30, og man skal ikke reservere billet, men blot møde op – og der plejer at være plads til alle, lover biografen ;o)

2. MGP-fest på Museet RAGNAROCK

På RAGNAROCK, museet for pop, rock og ungdomskultur, der ligger i Roskilde, kan ungerne tage til stor MGP-fest med fællesdans, popcorn, stemmeseddel og flot oppyntet foyer – ganske gratis!

Læs mere og book billetter på museets hjemmeside lige her.

Tag til MGP-fest med ungerne

3. Børne MGP-fest på Kolind Bibliotek

Festen begynder kl. 18:30, hvor der bliver varmet op med fællesspisning, popcorn og festlige børnedrinks, inden showet vises på storskærm.

Billetten – inklusiv mad, popcorn og slush-ice – koster 70 kr., og du kan læse mere samt købe billetter her.

4. Tag til disko- og MGP-fest

I Vorgod-Barde Hallen i Videbæk i Midtjylland kan ungerne komme med til en kombineret disko- og MGP-fest! Billetterne koster bare 50 kr. pr. stk. og giver fri adgang til børnedrinks og snacks i rigelige mængder.

Læs mere og bestil billetter til MGP-festen lige her.

God (MGP-)fornøjelse!

Kommentarer