Gør som 5-årige Vigga: Find seje genbrugsskatte i Kirppu

Loppefund for hele familien

Sponsoreret

Drømte om at lave lektier som sine brødre

“Se mor – det er lige sådan et, jeg ønsker mig!”

Sådan råbte 5-årige Vigga glædesstrålende, da hun ENDELIG fandt et penalhus, der opfyldte alle hendes drømme: Et flot lyserødt ét med masser af glimmer og blomster.

For selvom Vigga endnu ikke går i skole og har brug for et penalhus, så drømte hun allerede om at lave lektier – præcis som sine ældre brødre.

Og den dag i loppesupermarkedet Kirppu gik Viggas drøm om et sejt penalhus altså i opfyldelse – til den nette pris af bare 20 kr.

Tag på loppejagt året rundt

For det er nemlig det, du kan i Kirppu – finde seje loppefund til ingen penge.

Loppesupermarkedet har 13 forskellige afdelinger fordelt over hele landet, og hvis du og ungerne elsker at tage på loppemarked, så er det det perfekte udflugtsmål.

For udover at kunne gøre gode køb i de mange stande, hvor private sælger loppeguld, så kan I også tage på loppe-jagt, lige når I vil – Kirppu har nemlig åbent hver dag året rundt.

“Køb nyt – på en billig og miljøvenlig måde”

De lange åbningstider er også noget af det, Mette, Viggas mor, fremhæver ved Kirppu – for så “skal man ikke komme på en bestemt dag på et bestemt tidspunkt”, siger hun og tilføjer:

“Der er noget for enhver smag, og genbrug er godt for miljøet. Så man får mulighed for at købe noget ‘nyt’ på en billig og miljøvenlig måde.”

Selv er hun og ungerne jævnligt forbi deres lokale Kirppu i Dalum ved Odense – og det var altså under et af deres seneste besøg, at Vigga fandt drømmepenalhuset, så hun nu endelig kan lave “lektier” sammen med sine ældre brødre. Som hun altid har drømt om.

Og vil du og ungerne også gøre gode loppefund i Kirppu – eller måske selv sælge ud af gemmerne – så kan du finde mere info lige her.

Loppefund for børn

Go’ fornøjelse med loppe-jagten!