Her er børnefamiliernes favoritter i april måned!

De mest populære steder for børn

Kalenderen skriver sidste forårsmåned, men inden vi siger HELT farvel til foråret, har vi været en tur tilbage i arkivet og her fundet børnefamiliernes favoritter fra april måned:

De mest populære legepladser og de bedste spisesteder for børn.

Find dem alle lige her – eller find dem i GoLittle-app’en :o) 

De tre mest populære legepladser

1. På førstepladsen over de mest populære legepladser i april, ligger Øster Bjerregrav Aktivitetspark ved Randers. Her er der både klatretårne, klatrenet, skaterbane – samt meget mere.

Og en af dem, der har anmeldt legepladsen, er Karina Rasmussen, der blandt andet skriver sådan: “Mega fin legeplads. Enormt stor med mange forskellige tilbud som henvender sig til alle aldersgrupper.”

2. Andenpladsen går til Legeplads Fjellerup, der ligger i.. nå, ja Fjellerup på Djursland, og som er en stor legeplads med masser af klatre- og balanceredskaber for ungerne.

Henriette Skovholm er en af dem, der har anmeldt legepladsen, og hun kvitterer med hele fem stjerner i sin anmeldelse.

3. Tredjepladsen indtages af Naturlegepladsen i Valbyparken i København – en ret sej legeplads med små “hemmelige” hjørner, en træsti, hvor ungerne kan køre på løbecykel samt med en stor park rundt om, hvor man kan spille bold.

Louise Lund er en af dem, der har anmeldt legepladsen, og hun skriver blandt andet: “Fantastisk legeplads, med plads til alle aldre og til alle typer børn. Der så mange forskellig ting og hyggelige kroge, børnene kan undersøge og lege med.”

De tre mest populære spisesteder

1. Førstepladsen over de mest populære spisesteder i april indtages af et spisested, der måske ikke rigtig er et spisested, men så alligevel; For når solen skinner, og vejret er godt, er der ikke nogen bedre spise end IS! Og førstepladsen går derfor også til Det lille ishus, der ligger ud til Vejle Fjord.

Her kan du få gammeldags isvafler, softice og pind-is samt pandekager med is og forskellige pølser og hotdogs.

En af dem, der har anmeldt stedet, er Kim Jessen, der skriver: “Fantastisk sted, super høj og nærværende service og KÆMPE store og lækre is.”

2. På andenpladsen ligger såmænd ENDNU et ishus – nemlig Ismageriet Amager, hvor man kan få lækre is produceret på økologiske råvarer.

Dana S. er en af dem, der har besøgt og anmeldt stedet, og hun skriver: “Mange spændende isvarianter, meget velbesøgt og altid frisk is. Helt klart besøg værd.”

3. Sidst, men ikke mindst, så går tredjepladsen over de mest populære spisesteder i april til Café Tilda, der ligger på Nørrebro i København, hvor der er både legerum til ungerne samt børnemenu til familiens mindste.

Og en af dem, der har anmeldt stedet, er Sophie Streyffert, der skriver: “Hyggeligste lille sted, med masser af hjerterum. Legehjørne til de små og billig børnemenu. Vi elsker at komme her!”

God fornøjelse, hvis du og ungerne skal besøge nogle af stederne!

Kommentarer