Her er børnefamiliernes favoritter i juli måned

Populære steder i juli

Julis mest populære steder

Vi har taget hul på den sidste sommermåned, men inden vi vinker helt farvel til juli, så har vi lige gjort status over sidste måned og her fundet børnefamilierns favoritter:

De mest populære legepladser og de bedste spisesteder for børn.

Og skal du og ungerne besøge nogle af stederne, så husk at anmelde dem i GoLittle-app’en – for så kan andre børnefamilier også finde dem :o)

De tre mest populære legepladser

1. Piratlegepladsen

På førstepladsen over juli måneds mest populære legepladser ligger Piratlegepladsen i Ringsted – der, som navnet antyder, blandt andet har et stort piratskib, som ungerne kan lege på.

Og en af dem, der har besøgt legepladsen, er, Hanne Jønsson, der skriver sådan: “Ringsteds bedste legeplads. Legeplads med bla. kæmpe stort piratskib, rutsjebaner og svævebane.”

2. Legeplads ved Ebeltoft Havn

På andenpladsen ligger den store legeplads ved den østjyske by Ebeltoft.

Her er der et kæmpestort klatretårn til ungerne, svævebane – og meget mere.

Pernille Rysgaard har besøgt legepladsen og skriver sådan: “Rigtig fin legeplads med mange balanceudfordringer, svævebane, legehus, sandkasse og babygynge.”

3. Litteraturlegeplads i Bibliotekshaven

Ved siden af Gladsaxe Hovedbibliotek – og på tredjepladsen over de mest populære legepladser – ligger Litteraturlegepladsen.

Den er indrettet som én stor boghylde med en masse berømte børnebøger.

Og en af dem, der har anmeldt legepladsen, er Susan Møbius, som kort og godt skriver: “Super super fed legeplads.”

De tre mest populære spisesteder

1. Café Freunde

Foto: Café Freunde

I Roskilde ligger Café Freunde, der indtager førstepladsen over juli måneds mest populære spisesteder.

Her er der skøn børnemenu til ungerne – samt brunch og tapas til mor og far.

Annika Mogensen har besøgt caféen og skriver blandt andet sådan: “Meget dejlig og lækker mad. Der er god plads til børnene, børnemenu og højstole.”

2. Fru Petersens Café

Foto: Fru Petersens Café

På andenpladsen ligger Fru Petersens Café – en hyggelig café på Bornholm, hvor du og ungerne blandt andet kan spise lækre kager fra deres berømte kagebord.

En af dem, der har besøgt stedet, er Linda Schmidt – og hun skriver sådan: “Kagebord… 2 timer super skønt. Lækre kager absolut bagt på smør. Men maven bliver mæt før øjnene.”

3. Restaurant Ilden Næstved

I Næstved (og mange andre steder i landet) kan du og ungerne spise lækker mad på Restaurant Ilden – men det er altså restauranten i Næstved, der løber med tredjepladsen over de mest populære spisesteder i juli måned.

Rasmus Sørensen er en af dem, har spist på restauranten, og han skriver: “Hyggeligt og rent sted. Noget for enhver smag. Min datter og jeg havde en hyggelig aften.”

God fornøjelse, hvis du og ungerne skal besøge nogle af stederne!

Kommentarer