KÆMPE legeland: 8.000 m2 med aktiviteter og sjov!

Gode oplevelser for børn

SPONSORERET

Kæmpestort legeland –  i “Jurassic Park”-tema

Er du og ungerne vilde med at lege, løbe og ha’ det sjovt? Og elsker dine børn (store og farlige) dinosaurer?

Så tag dem med til Eventyrfabrikken Mega Center – et kæmpestort indendørs legeland med masser af aktiviteter og sjov for børn i alle aldre. Og at det tilmed er indrettet i et “Jurassic Park”-tema med store dinosaurer, gør det bare lige lidt ekstra sejt :o)

Med klatretårne, trampoliner – og meget mere 

Legelandet ligger i Ballerup lidt uden for København og rummer 8.000 m2 med masser af sjov for ungerne.

Her er blandt andet (og hold nu fast!) klatretårne, hængebroer, krybegange, kæmpe bolde, store rutsjebaner, boldrum, trampoliner, hoppeborge – samt et babyområde til familiens allermindste.

De bedste oplevelser for børn

Ungernes dom!

0.3 fra Helsinge Realskole (der sammen med GoLittle har testet GoLittle-app’en) var heller ikke i tvivl, da de skulle pege på, hvor de gerne ville hen og bruge en hel dag sammen med klassekammeraterne: De ville til Eventyrfabrikken Mega Center.

Testklassen besøgte legelandet en dag i begyndelsen af november, hvor de gennem en hel dag havde mulighed for at lege og hygge sig med vennerne.

Og spørger man ungerne, er dommen klar:

“Det var fedt! Vi havde hele tiden nogen at lege med, og her er bare vildt,” siger Wilhelm 6 år og Oscar 6 år– mens Esila på 6 år tilføjer; “Det var en rigtig god dag. Faktisk den bedste dag. Det var sjovt at være i legeland med alle dem fra klassen.”

De bedste oplevelser for børn

Vil du og ungerne også besøge legelandet, så kan I læse meget mere på Eventyrfabrikken Mega Centers hjemmeside lige her.

God fornøjelse – og god leg!

Kommentarer