Store Lommepengedag - logo

Fredag den 31. maj står i lommepengenes tegn – skal dit barn være med og åbne sin egen lille ‘butik’?

Elsker dit barn også at lege ‘butik’? Så tilmeld barnet helt gratis til Store Lommepengedag – arrangeret af GoLittle og Danske Bank. Og det bliver vildt sjovt!

På Store Lommepengedag kan børn landet over sælge det, de vil. Hjemmebagte cupcakes, gammelt legetøj eller noget helt tredje. Formålet med Store Lommepengedag er at lave en dag, der står i lommepengenes tegn, og hvor børn landet over kan tjene deres egne lommepenge, så de kan spare op til det, de vil – og samtidig lære om værdien af penge.

Fredag d. 31. maj 2019

Store Lommepengedag afholdes fredag d. 31. maj kl. 11-14.

Og dit barn kan være med, uanset hvor i landet I bor. Han eller hun kan f.eks. åbne ‘butik’ hjemme på vejen sammen med vennerne? Husk blot at spørge om lov, hvis dine børn åbner ‘butik’ andre steder end hjemme ved jer selv – så I er sikre på, det er i orden.

Mindre søskende kan også være med

Store Lommepengedag er for børn mellem 8 og 12 år, men lillebror eller storesøster må selvfølgelig gerne tilmeldes som medhjælpere i butikken!

Videoer med seje tips og tricks og købmandskit til alle tilmeldte

Alle tilmeldte børn modtager en række videoer med gode råd til, hvordan de bliver de sejeste købmænd. Vi sender videoerne til den mailadresse, du oplyser ved tilmeldingen. De første 2.500 tilmeldte modtager også et helt gratis ‘købmandskit’, de kan bruge på dagen.

Kittet indeholder en sej t-shirt, en fin mulepose samt prisskilte, blyant og viskelæder, så børnene kan holde styr på salget. Til de hurtige er der også en fed powerbank med lommelygte.

Derudover trækker vi også lod om seje præmier blandt alle tilmeldte:

1 x gavekort på 3.500,- til enten Tivoli, Djurs Sommerland, Fårup Sommerland eller LEGOLAND

3 x gavekort på 1.000,- til KiDS Coolshop

10 x 4 biografbilletter til Nordisk Film Biografer inkl. popcorn og sodvand (værdi ca. 600,-)

Tilmeld dit barn – du kan tilmelde op til tre børn

VIGTIGT: Inden du tilmelder dig, så tilføj hej@lommepengedag.dk til dine kontakter i dit mailprogram. Så er du sikker på, at bekræftelsesmail m.m. når frem.

Er du i tvivl om noget, kan du finde svar på oftest stillede spoørgsmål lige her – eller skrive til os på hej@lommepengedag.dk. Vi sidder klar til at hjælpe :o)

Tilmeldingen er først gældende, når du har modtaget en mail med bekræftelseslink og bekræftet denne. Praktisk info vedr. selve dagen får du selvfølgelig tilsendt på mail i god tid.

Vilkår for deltagelse i Store Lommepengedag

Store Lommepengedag er arrangeret af GoLittle og Danske Bank. Deltagelse i Store Lommepengedag er gratis, og alle børn mellem 8-12 år kan deltage. Dog kan mindre børn tilmelde sig som medhjælpere for et barn mellem 8-12 år.

Du accepterer, at vi sender en række underholdende læringsvideoer på e-mail om, hvordan dit barn bliver klar til Store Lommepengedag og bliver en god købmand.

De første 2.500 tilmeldte børn modtager et gratis købmandskit med en fin t-shirt, prisskilte, blyant og viskelæder, der kan bruges på Store Lommepengedag – og der er også en gratis powerbank med lommelygte til de 1.000 første.

Det er muligt at tilmelde sig til Store Lommepengedag i et af de tre storcentre, eller blot tilmelde sig for at lære mere om penge, få et gratis købmandskit og lave sin egen lille ‘butik’ derhjemme, på villavejen, i fritidsklubben etc.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser i de tre storcentre. Disse fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Når du tilmelder dit barn til Store Lommepengedag i et storcenter, får barnet tildelt et tomt bord på dagen, hvor barnet kan lave sin egen lille ‘butik’, udstille sine varer og sælge til dem, der kommer forbi. Det er op til barnet selv at dekorere bordet med prisskilte m.m. Alle materiale til dekoration, udstilling m.m. skal tages med hjemmefra, og mor og far må selvfølgelig gerne hjælpe til.

Det er forældrene til de tilmeldte børn, der har ansvaret for børnene på dagen.

Det er forældre og børns eget ansvar at sørge for at kunne modtage betaling og medbringe evt. byttepenge på dagen.

Du accepterer, at GoLittle tager billeder og videoer af deltagerne på Store Lommepengedag. GoLittle videregiver billeder og videoer til Danske Bank. Du kan læse om GoLittle og Danske Banks behandling af billeder og videoer nedenfor under punktet Behandling af persondata.

Når du tilmelder dit barn til Store Lommepengedag accepterer du samtidig, at barnet deltager i en konkurrence om følgende præmier – vinderne får direkte besked senest søndag d. 9. juni 2019:

1. præmie – gavekort på 3500 kr. til enten LEGOLAND, Tivoli, Djurs Sommerland eller Fårup Sommerland.

2. præmier – 3 gavekort á 1000 kr. til KiDs Coolshop

3. præmier – 10 x 4 biografbilletter til Nordisk Film (inkl. popcorn og sodavand)

Vinderne findes ved lodtrækning mellem alle børn, der er tilmeldt Store Lommepengedag, og præmien sendes med posten.

BEHANDLING AF PERSONDATA

GoLittle er dataansvarlig for de oplysninger, du giver i forbindelse med tilmelding af dit barn til Store Lommepengedag, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt dit barns navn og alder, samt billeder og videoer GoLittle tager i løbet af dagen.

GoLittle registrer og bruger oplysningerne for at kunne levere services i forbindelse med Store Lommepengedag, f.eks. e-mails med videoer, pakke med købsmandskit, evt. vinderpræmie og til brug for kampagner om afholdelse af dagen.

GoLittle videregiver billeder og videoer optaget på dagen til Danske Bank. Danske Bank registrerer og bruger oplysningerne til brug for kampagner om afholdelse af Store Lommepengedag.

GoLittle og Danske Bank træffer alle relevante forholdsregler for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lov.

Personoplysningerne bliver slettet senest den 31. august 2019 – dette gælder dog ikke videoer og billeder, der kan bruges i forbindelse med omtale og markedsføring af fremtidige afholdelser af Store Lommepengedag.

Du kan få indsigt i de personoplysninger, vi har registeret, herunder hvad vi bruger dem til og grundlaget herfor. Hvis oplysningerne er forkerte, har du ret til at få oplysningerne rettet. Hvis oplysningerne, vi har om dig er automatiseret, har du ret til at modtage en kopi af de oplysninger, du har givet, i et elektronisk maskinlæsbart format.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til eller er utilfreds med vores behandling af dine oplysninger.

Golittle: GoLittle ApS, Bakkegårds Alle 11, 1804 Frederiksberg C, tlf. 71969737, hej@golittle.dk.

Danske Bank: Du kan kontakte vores afdeling, der er ansvarlig for databeskyttelse, på dpofunction@danskebank.com

Hvis du er utilfreds med, hvordan Danske Bank registrerer og bruger dine personoplysninger, og din kontakt med vores databeskyttelsesafdeling ikke har ført til et tilfredsstillende resultat, kan du kontakte vores klageservice: Danske Bank, Juridisk Afdeling, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K, e-mail: klageservice@danskebank.dk.

Du kan også indgive en klage via Datatilsynet, Borgergade 28,5., 1300 København K, e-mail: dt@datatilsynet.dk.