Kære lærer og forælder

Vi ønsker at skabe et værktøj til lærere og forældre, der gør hjemmeundervisningsjovere og mere engagerende for børnene, samtidig med at de lærer om danmarkshistorien.

Målgruppe og brug

Lydfortællingerne henvender sig til børn fra 2. – 4. klasse.

Til hver fortælling hører der ordforklaringer, opgaver og ekstraopgaver. Opgaverne kan både læses direkte fra skærmen eller printes som PDF og kan bruges på både computer, mobil og tablet.

Børnene kan vælge at få læst all ordforklaringer og spørgsmål op. De skal blot trykke på den orange playknap.

Opgaverne er lavet, så børnene kan arbejde selvstændigt i 20-30 minutter, fra de begynder at lytte, til de er færdige med opgaverne.

Lydfortællingerne kan både bruges som regulært undervisningsmateriale, som et alternativ til frilæsningen, når eleverne er færdige med deres øvrige opgaver – og som lærerigt alternativ til YouTube i løbet af dagen.

Skriv til os med dine ønsker

Vi har til at begynde med udgivet et begrænset antal historier og opgaver. Hvis de bliver godt modtaget af lærere, forældre og børn, har vi mange flere klar til udgivelse. Derfor vil vi meget gerne høre, hvad du synes.

Skriv til os på [email protected] og fortæl, hvad vi kan gøre bedre – og om vi skal udgive flere fortællinger og opgaver.

Og ikke mindst, om du har behov for lignende lydfortællinger i andre fag.

Research og sponsorering

Historierne er researchet, skrevet og produceret af GoLittle og faktatjekket af Wonderful Copenhagen, Destination Bornholm, Destination Himmerland og FÆNGSLET.

Wonderful Copenhagen, Destination Bornholm, Destination Himmerland og FÆNGSLET har derudover støttet produktionerne økonomisk.

Rigtig god fornøjelse!

Bedste hilsner,

Morten Resen
CEO | GoLittle

TILBAGE TIL HISTORIERNE