Her finder du de bedste podcasts og historier til børn

Podcast og lyd til børn er et fantastisk alternativ til skærmen! Lyd stimulerer fantasien og giver tiltrængte “åndehuller” i et børneliv med fart på.

Og så er podcasts fantastiske at høre sammen med sine børn. Lyt f.eks. til en podcast for børn i bilen, ved morgenbordet i stedet for at ha’ skærmen tændt eller som en hyggelig godnathistorie.

Tryk og se listen over de bedste podcasts til børn

GoLittle PLAY: Fem helt nye podcasts til dit barn – HVER uge!

GoLittle PLAY er et helt nyt dansk lydunivers til børn. Som medlem får dit barn fem fantastiske historier at lytte til – HVER uge. Med ny cool viden, spændende historier, guidet tegning, mindfulness, noget at grine af og rolige godnathistorier.

Ovenfor kan du prøvelytte historierne fra GoLittle PLAY

TILMELD DIT BARN

Fantastiske gratis podcast til børn

Sille, Sander og Rampularsen

Hør den spændende historie om vennerne Sille og Sander (og Sanders bussemands-pillende lillebror, Laust) – og deres skole, der forsvandt! Er dit barn vild med spændende historier, så læs mere om GoLittle PLAY, hvor dit barn får fem nye historier at lytte til – hver uge.

HØR PODCAST

Spændende Danmarkshistorie for børn

Hør de spændende historier om Hammershus, Dinosauruserne på Bornholm, den hemmelige gravhøj hvor kongerne blev begravet, flugtkongen Lorentzen og meget meget mere!

HØR PODCAST

Quizzer og vittigheder til køreturen

Børn på bagsædet er en fantastisk podcast til køreturen med børn fra Circle K. I kan bl.a. dyste børnene mod de voksne i de sjoveste quizzer og høre sjove vittigheder og spændende spøgelseshistorier!

HØR PODCAST

Lær om penge på en sjov måde

Pengeskyen podcast er en virkelig sjov og lærerig podcast om penge for børn – udgivet af Danske Bank. Hør bl.a. “Den utrolige historie om penge” og “MoneyPedia”, hvor børn kan få svar på spørgsmål om ALT om penge!

HØR PODCAST
Godnathistorier for børn

Godnathistorier for børn

Hør de rolige og meditative godnathistorier om det lille egern, Ellie, der altid leder efter et nyt og spændende sted at sove. Er dit barn vild med godnathistorier, meditation for børn og mindfulness, så læs mere om GoLittle PLAY, hvor dit barn får en ny godnathistorie hver uge.

HØR PODCAST

Nyheder for børn

I GoLittle Update kan dit barn lære om alt fra præsidentvalget i USA til den seneste Mars-landing. Er dit barn vild med ny viden, så læs mere om GoLittle PLAY, hvor dit barn får fem nye spændende historier at lytte til hver uge. Bl.a. med ny spændende viden!

HØR PODCAST