Tag til Bornholm – midt i København!

Vind en miniferie til Bornholm

Oplev Bornholm på Rådhuspladsen

Hos GoLittle ELSKER vi Bornholm, og det er der hundredetusindvis af andre børnefamilier, der også gør. For Bornholm er bare noget helt særligt! Og med sine stejle klipper, kridhvide sandstrande og de hyggeligste små byer, er Bornholm et hit i rigtig mange børnefamilier.

Og lørdag d. 27. april kan du tage ungerne med til Bornholm for en formiddag – helt uden at tage færgen!

Musik, mad og underholdning

For femte år i træk flytter Bornholm nemlig ind på Rådhuspladsen i København. Her kan du opleve det bedste fra klippeøen mod øst.

Fra kl. 11 – 17 bliver Rådhuspladsen omdannet til et sandt mekka for Bornholm-fans med musik, mad, drikke og masser af oplevelser.

Smag f.eks. bornholmske specialiteter fra Hallegaard og Hasle Røgeri – og sluk tørsten i saft fra Bornholms Mosteri og Svaneke Bryghus. Sidstnævnte dog mest mor og far!

Mød tryllekunsteren Mr. Mox

Iben Hjejle og Signe Lindqvist styrer slagets gang på scenen, hvor I bl.a. kan møde tryllekunstneren Mr. Mox, sangeren og guitaristen Ole Kibsgaard, der både er kendt fra Shu-bi-dua og Kaj og Andrea, og Kaya Brüel, der har indspillet masser af børnesange.

Og nå ja, så kan du også få mere at vide, hvis du ønsker ikke bare at holde ferie, men overvejer at flytte til Bornholm!

God fornøjelse!