Nyd en is i solen! Her er nogle af de bedste issteder

De bedste issteder i Danmark

Når solen skinner, og det er lunt i vejret, er der ikke noget bedre end is ;o)

Men hvor får man de ALLERBEDSTE is? Vi har spurgt GoLittles brugere – og her er nogle af deres og ungernes yndlings-issteder!

Og kender du et godt sted, som ikke er med på listen, men som du synes, vi (og andre børnefamilier) bør kende, så må du endelig oprette stede i GoLittle-app’en – eller tippe os ved at sende os en mail lige her :o)

1. Issteder i Jylland

Ishuset på Marselisborg Havn:
Malene Hornhaver Mortensen har tippet os om stedet, og hun skriver: “Ishuset på Marselisborg Lystbådehavn. Hjemmelavet is af ismutter. Klart et besøg værd i Aarhus.”

Det lille ishus i Vejle:
Heidi Munkgaard Schmidt har delt det skønne billede herunder af sin datter Sigrid (i fuld gang med at spise is) samt tippet om det gode issted: “Hvis I spørger Sigrid, så er Bamse-isen hos Det lille ishus den bedste is i hele verden.”

De bedste ishuse

Det Blå Ishus i Tversted i Nordjylland:
Trine Torp er en af dem, der har tippet os om Det Blå Ishus, og hun skriver kort: “Det blå ishus i Tversted er bare fantastisk. Store og gode is.”

En anden, der har tippet os om Det Blå Ishus, er Lene Nørlund Larsen – hun skriver nemlig: “Det Blå Ishus i Tversted har de bedste is. Hurtig betjening, store iskugler og masser af guf som også er med i prisen, når du køber isen.”

Vebbestrup Flødeis i Vebbestrup i Nordjylland:
Charlotte Ibsen har tippet os om stedet – og delt det skønne billede herunder af sin søn i fuld gang med en stor is – og hun skriver: “Vebbestrup Flødeis i Vebbestrup. Ægte flødeis til ikke mange penge. Vi elsker at komme derop og hører om mange, der kører langt for at få en is deroppe.”

De bedste is for børn

Fjellerup Vaffelbageri på det nordlige Djursland:
Jane Speedtsberg
 er en af de mange, der har tippet os om Vaffelbageriet – og hun skriver kort: “Helt sikkert Vaffelbageriet i Fjellerup. Fantastisk is! Men sig det ikke til nogen…. så bliver køen alt for lang til de lækre vafler.”

En anden, der har tippet os om Vaffelbageriet i Fjellerup, er Berit Bilde. Og foruden at dele det skønne billede herunder af sin søn Silas, der er i gang med en kæmpe is (!), så skriver hun også: “Store friskbagte vafler, kæmpe iskugler og masser af hjemmelavet guf. Isen kan nydes sammen med en smuk solnedgang helt ude i strandkanten.”

De bedste is

Guf & Kugler i Aalborg og Nibe:
Flere har tippet os om Guf & Kugler, der ligger i både Aalborg og Nibe – en af dem er Anja Dahl Skovbjerg, og hun skriver: “Guf og Kugler i Aalborg eller Nibe – begge steder er helt fantastiske – kæmpe iskugler, lækker softice, himmelsk guf og skønt bolsjedrys – et kæmpe hit i vores familie.”

En anden, der har tippet os om Guf & Kugler er Trisse Maltesen Frank – hun skriver: “Ubetinget Guf & Kugler i Nibe. De har den lækreste softice fra Vebbestrup – lakrids, vanille og specialfremstillet chokoladesoftice fra Vebbestrup/ Kastberg. Mange lækre isvarianter som også er specialfremstillet kun til Guf & Kugler fra både Vebbestrup og Kastberg. Lækre toppings med bolcheknas osv. osv.”

Palmestrandens Ishus i Frederikshavn:
Mette Bækgaard Skoven har tippet os om det gode sted i Nordjylland og delt dette skønne billede med os:

Tip til de bedste issteder

2. Issteder på Fyn

Vaffelhuset i Kerteminde:
Flere har tippet os om det gode ishus på Østfyn – blandt andre Heidi Printzlau Andreasen, der kort skriver: “Vaffelhuset i Kerteminde selvfølgelig!”

Skovgrillen Middelfart i Middelfart:
Anja Christensen Fink Vang har delt det skønne billede herunder af sin søn, der næsten ikke ved, hvor han skal begynde og slutte den store is, han har fået – og så har hun tippet os om det gode sted at købe hus, for hun skriver nemlig: Helt klart hos Skovgrillen ved den gamle Lillebæltsbro.”

De bedste issteder

3. Issteder på Sjælland og Øerne

Vaffelhjørnet i Hundested:
Mette Witthoff-Grim Nielsen har delt det skønne billede herunder med og os tippet os om stedet, og hun skriver: “Vaffelhuset i Hundested. De laver deres egne vafler og det er kæmpe is.”

De bedste issteder

Nyboligs ishus i Snekkersten:
Claus Andersen har delt det skønne billede herunder med os og tippet os om isstedet: “Skøn udsigt, dejlig strand og velsmagende is.”

De bedste ishuse

Nysted Mole i Nysted på Lolland:
Linda Petersen har tippet os om det gode sted at købe is – hun skriver: “Nysted Mole – der får man så lækre og kæmpe is.”

Ismageriet på Amager eller i Søborg:
Birgit Röttig har delt det gode tip med os – og hun skriver: “Ismageriet Søborg + Ismageriet Amager har det lækreste is, jeg til dato har smagt.”

Cirkus Is ved Stillinge Strand:
Rikke Demant Olsen har tippet os om det gode issted, og hun skriver: “Cirkus Is ved Stillinge Strand, hvor en stor cirkusvogn er indrettet med isbod og cafe. Super hyggeligt sted med bl.a. minigolfbane og sandkasse.”

4. Issteder på Bornholm

Sandvig IS Kalas på Bornholms:
Sussi Kertész har tippet os om ishuset, og hun skriver: “Kalas Is i Sandvig. Mums. Store og rigelige kun med ordentlige ting i.”

Gudhjem Special:
På havnen i Gudhjem ligger ishuset Gudhjem Special, som Jeaneth Dupont Herse, foruden at dele det skønne billede med og herunder, også har tippet os om: “Tror ikke, der er tvivl – det er på Bornholm i Gudhjem hvor man kan få denne is.”

De bedste ishuse

Tak for de mange gode tips – og velbekomme!

Kommentarer