Tag ungerne med i teatret og se Mille fra Ramasjang

Se Mille fra Ramasjang i teatret

SPONSORERET

Hvor langt er der til verdens ende?

Er dine unger (også) vilde med den lyshårede Mille fra DR’s Ramasjang? Så tag dem med til den hyggeligste forårsoplevelse, når Mille Gori – kendt fra Ramasjang og Cirkus Summarum – indtager scenen på Nørrebro Teater.

I forestillingen ”TIL VERDENS ENDE” bliver Mille sur på sin allerbedste ven Emil – og hun bliver faktisk så sur, at hun beder ham om at gå sin vej og skride hele vejen til verdens ende.

Men fordi Mille og Emil er allerbedste venner, så går der (selvfølgelig) ikke ret lang tid, før hun savner ham – og hun må derfor ud for at finde ham igen!

Med sig på rejsen har Mille sin anden gode ven, Lawand, men fordi han kun taler med musik og lyde, er han ikke til megen hjælp, når det handler om at finde vejen til verdens ende.

Heldigvis møder Mille på sin rejse en masse, der gerne vil hjælpe hende: Verdens mærkeligste GPS, Lars Tyndskid, en flagermus med noget så sjældent som “lavdeskræk” og en masse andre (lidt tossede) typer.

Spørgsmålet er nu bare, om det overhovedet vil lykkes Mille at finde sin allerbedste ven igen? 

Teaterforestilling for hele familien

”TIL VERDENS ENDE” er en forestilling ikke kun for de mindste, men for hele familien. Stykket handler nemlig om ægte venskab – og fordi vi hos GoLittle hylder gode venskaber, synes vi, det lyder ret sejt :o)

Og er du og ungerne – og måske også ungernes bedste venner eller bedsteforældre – vilde med gode venner og med sang, dans og fantasi, så er forestillingen “TIL VERDENS ENDE” perfekt til en hyggelig (forårs-)eftermiddag.

Tag ungerne med på Nørrebro Teater

“TIL VERDENS ENDE” spiller fra den 27. april til den 5. maj.

Og har du og ungerne lyst til at tage en tur i teatret, så kan I læse meget mere – samt finde billetter – på Nørrebro Teaters hjemmeside lige her.

God fornøjelse!

Kommentarer