Her er børnefamiliernes favoritter i august måned

Børnefamiliernes favoritter i august

De mest populære steder

Sommeren er slut – sådan helt officielt i hvert fald.

Men inden vi vinker HELT farvel til sommermånederne, har vi gjort status over sidste måned og her fundet børnefamilierns augustfavoritter:

De mest populære legepladser og de bedste spisesteder for børn.

De tre mest populære legepladser

1. Legeplads ved Bregnevej

Legepladsen ved Bregnevej ligger tæt ved Køge og er en naturlegeplads med masser af sjov for både store og små.

Og en af dem, der besøgt og anmeldt legepladsen, er Henriette Møller Bøtcher, der skriver: “Skøn ny naturlegeplads, god til både små og større børn.”

2. Tårnlegepladsen i Fælledparken

I udkanten af Fælledparken i København ligger Tårnlegepladsen, der (som navnet antyder) har klatretårne, der minder om ikoniske tårne i hovedstaden.

Stephanie Dall Wahlstrøm er en af dem, der har anmeldt legepladsen – og hun kvitterer med fem store stjerner.

3. Fanø Skovlegeplads

På Fanø ligger der en ret så sej skovlegeplads, hvor der både er masser af aktiviteter for ungerne – men også borde og bænke (og endda bålsted), hvor man kan nyde sin mad.

Sabrina Bech har anmeldt legepladsen og skriver blandt andet: “Fantastisk sted hvor børn rigtig kan udforske alle deres sanser, og fantasien kan slippes løs.”

De tre mest populære spisesteder

1. Gonzales

I Hillerød i Nordsjælland ligger restauranten Gonzales, hvor der foruden lækre pizzaer og burgere på menukortet også er et skønt legeland til ungerne.

Brian Seisbye har haft ungerne med på restauranten og skriver sådan: “Fint sted at spise og dejligt med legeland så både forældre får en lille rolig middag og glade børn.”

2. Ekkodalshuset og Café Genlyd

Er man på Bornholm, bør man absolut slå et smut forbi Ekkodalshuset og Café Genlyd – her kan man nemlig få store og lækre tarteletter.

Kristian Selch har besøgt restauranten, og han skriver blandt andet: “MEGA lækre tarteletter! Smager fantastisk. God betjening.”

3. Strandgaarden Restaurant

I Henne i Vestjylland ligger Strandgaarden Restaurant, hvor man kan få skøn mad til både ungerne og mor og far.

Og en af dem, der har besøgt stedet, er Betina Christensen, der kort og godt kvitterer med fem store stjerner.

Og skal du og ungerne besøge nogle af stederne, så husk at anmelde dem i GoLittle-appen (som du henter helt gratis lige her) – for så kan andre børnefamilier også finde stederne :o)

God fornøjelse!