Her er børnefamiliernes favoritter i marts måned!

Populære steder for børnefamilier

Endelig er forårssolen begyndt at skinne, og mangler du inspiration til gode (og måske nye) steder at besøge med ungerne, så har vi her været en tur i arkivet og fundet børnefamiliernes favoritter fra marts måned:

De mest populære legepladser og de bedste spisesteder for børn.

Find dem alle lige her – eller find dem i GoLittle-app’en :o) 

De tre mest populære legepladser

1. Førstepladsen over marts måneds mest populære legepladser indtages af Naturlegepladsen i Valbyparken. Her kan ungerne både klatre, gynge og kravle – samt køre på løbecykel på de mange træstier.

Og en af dem, der har anmeldt legepladsen, er Maja Jessen, der skriver sådan: “Genial legeplads. Var der med mine børn på 8 og knap 5, og der var noget for dem begge. Valbyparken kan man også få meget tid til at gå i.”

Sjov legeplads for ungerne

2. Andenpladsen går til legepladsen i Borbjerg Plantage – en skøn skovlegeplads tæt på Holstebro med blandt andet forhindringsbane. Desuden er her også grill-plads, til når vejret for ALVOR bliver godt (= grillvejr), så man kan lave pølser og snobrød :o)

3. På tredjepladsen over de mest populære legepladser i marts måned ligger legepladsen Søstjernen. Legepladsen, der ligger i Roskilde, er formet som en søstjerne (deraf navnet!) og har forskellig legeredskaber, ungerne kan hygge sig med.

Mie M er en af dem, der har anmeldt legepladsen, og hun skriver: “Rigtig fin legeplads, hvor der også er legemuligheder for de allermindste (bl.a. sansegynge, kravletunnel og bred rutsjebane).”

De tre mest populære spisesteder

1. Førstepladsen over de mest populære spisesteder i marts måned går til juicebaren Kabanah, der ligger i Hørsholm, og hvor du og ungerne kan få lækre juice og sandwiches.

Christina Norup er en af dem, der har besøgt juicebaren, og hun skriver sådan i sin anmeldelse: “Rigtig god sandwich og juice. God betjening. Og perfekt legeområde nedenunder!”

2. JØRHS kaffelab indtager andenpladsen over de mest populære steder i marts måned. Caféen ligger i Jægerspris, og her kan du og ungerne – udover at spise et stykke kage og drikke kaffe – også spille skak, se på genbrugsmøbler og tegne.

3. Sidst, men ikke mindst, så går tredjepladsen til Restaurant Flammen Kolding. En klassiske grillrestaurant, hvor du og ungerne kan få, ja – grillede bøffer i lange baner :o)

En af dem,. der har besøg restauranten, er Christoffer Kristensen, der kvitterer med 5 stjerner i sin anmeldelse i GoLittle-app’en.

God fornøjelse, hvis du og ungerne skal besøge nogle af stederne!

Kommentarer