Vild med vand? – Her er Europas bedste vandland!

Europas bedste vandland

Årets bedste i Europa

Er du og ungerne VILDE med vand og sjove vandoplevelser, så kan du allerede godt begynde at planlægge jeres næste ferie!

For vandlandet Siam Park har netop vundet titlen som “Årets Bedste Vandland 2018”, da magasinet Park World Magazine, der skriver om forlystelser, for nylig hyldede den europæiske forlystelseindustri og uddelte medaljer i forskellige kategorier.

Tre forskellige temaparker

Europas bedste vandlandSå er I vilde med vand, så er Siam Park, der ligger på Tenerife i Spanien, altså stedet at tage hen.

Og her er noget for alle aldre – og adrealinniveauer. Parken er nemlig opdelt i tre temalande – én for familier, én for dem der elsker fart over feltet, og én for dem, der foretrækker de mere rolige forlystelser.

Høje bølger – og et hajakvarium!

Er I familie, kan I f.eks. sammen besøge The Wave Palace – en kæmpe stor pool med bølger, der kan blive op til tre meter høje.

Oplevelser for børn - vandlandEr du til de lidt mere rolige forlystelser, så kan du blandt andet prøve Mai Thai River, der som en lang, tropisk flod “snor” sig langsomt gennem parken, så du får de bedst mulige indtryk af parken og de mange forskellige forlystelser.

Er du til gengæld til fart over feltet, så kan du f.eks. prøve Tower of Power – en 28 meter høj vandrutsjebane, hvor du kan opnå en fart på (hold fast!) 80 km./timen! Og undervejs på turen ned rutsjer du også gennem et stort akvarium fyldt med – HAJER!

De bedste oplevelser for børn

VIP-billet med all inclusive

Lyder Siam Park som noget for dig og ungerne, så koster en endagsbillet cirka 200 kr. for børn, mens prisen er cirka 275 kr. for voksne.

De bedste oplevelser for børn

Og drømmer I om at få det absolut maksimale ud af besøget, kan I også købe en VIP-billet til cirka 900 kr. pr. besøgende – men så får I også, udover at få lov at komme forrest i køen til de mange forlystelser, all inslusive-adgang til parkens restauranter.

God fornøjelse!

Billeder: Siam Park

Kommentarer