Hold en KÆMPE edderkop på reptilmesse i weekenden!

Sjove aktiviteter for børn

Slanger, edderkopper, skorpioner – og meget mere

Er du og ungerne på udkig efter den SEJESTE weekendoplevelse – så har vi fundet noget, der bestemt er noget andet end en tur på legepladsen, men som til gengæld også indeholder en del behårede edderkoppeben, slimede slanger og faverige kamæleoner:

Nemlig Sydsjællands Reptilmesse på søndag den 3. februar, hvor I ville kunne opleve en masse fantastiske og farverige, men også både slimede og behårede krible-krable-kryb!

Oplevelser for børn

Og det er alt fra både store fugleedderkopper og skorpioner til farverige slanger, slimede tudser og langsomme skildpadder..

Oplevelser for børn

.. samt farverige kamæleoner og en lang række andre dyr I vil kunne se på messen, når en masse sælgere, “nørder” og mange andre gæster messen med et utal af forskellige kryb og krybdyr.

Gode oplevelser for børn

Hold en edderkop og en slange – hvis I tør?

Og foruden at se de mange ret seje syr, så kan I også – hvis I tør – være heldige at få lov at holde nogle af dyrene!

Fx. en slange, der måske er længere, end ungerne er høje? Eller måske en behåret fugleedderkop, der næsten er på størrelse med fars hånd?

Sjove oplevelser for børn

Så har du og ungerne mod på at se – og måske røre ved – en lang række fantastiske krible-krable-dyr, så tag til reptilmesse i weekenden.

Og tag måske også ungernes venner med, hvis de også synes, det kunne være sejt at holde en slange eller en stor edderkop :o)

Læs mere her om messen på hjemmesiden lige her.

God fornøjelse!

Kommentarer