iOS og Android-udvikler til to stillinger som studentermedhjælpere

GoLittle søger iOS og Android-udvikler

Har du passion for at udvikle apps, og vil du arbejde for et af Danmarks sejeste startups? Så er det måske dig, der er GoLittles kommende app-udviklende studentermedhjælper! Vi søger både en iOS- og Android-udvikler.

Om GoLittle:

GoLittle udvikler digitale services til børnefamilier og er stiftet af den tidligere radio- og TV-vært Morten Resen. GoLittles investorer tæller bl.a. Jesper Buch, Birgit Aaby og app-udviklingshuset Shape A/S.

I foråret 2018 lancerede vi vores første iOS-app, hvor forældre kan finde de bedste steder for børnefamilier – og arrangere legeaftaler for deres børn. App’en er siden udgivelsen blevet kåret af Apple til “App of the Day” og “Ugens favorit” i App Store.

Udover GoLittle-app’en ejer GoLittle også Mambeno, der laver Danmarks første (og ret populære) madplaner til børnefamilier på abonnementsbasis. Derudover bliver opbygningen af GoLittle løbende dokumenteret i Morten Resens startup-podcast, der i 2017 vandt prisen som “Årets danske podcast”.

Som udvikler i GoLittle kommer du til at arbejde med udvikling og implementering af nye features til både GoLittle og Mambenos iOS og Android-apps.

Vi forventer, at du:

  • Har arbejdet med frontendudvikling til iOS eller Android – vores apps er udviklet i Swift og Kotlin
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du kender til, eller har arbejdet med Git versionsstyring, REST API, RXSwift, UIKIT og MapKit
  • Har lyst til at lære og udvikle dig
  • Kan arbejde selvstændigt og tilegne dig ny viden på egen hånd
  • Er et godt menneske, ærlig og generelt glad for andre gode mennesker i godt humør

Vi er pt. fire fuldtidsansatte og en håndfuld timeansatte, der holder til i et hyggeligt kælderkontor på Frederiksberg, hvor Google Home oftest spiller Nik & Jay. Det vil dog også være muligt at arbejde hjemmefra, hvad end du bor i Helsinge eller Hirtshals.

Vi tilbyder:

Masser af frihed og udviklingmuligheder – både nu og på sigt. God kaffe, fantastiske kollegaer og en plads ved bordet til fællesfrokosten.

Er det dig, vi søger? Send en kort ansøgning med billede og CV til job@golittle.dk hurtigst muligt – og senest 13. september 2018.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte GoLittles CTO, Kristian Frølund, på kristian@golittle.dk eller stifter Morten Resen på morten@golittle.dk.