Lad ungerne være cirkusartister for en dag!

Leg cirkusartist for en dag

Få et kig bag cirkusfacaden

Drømmer dine unger om at være cirkusartist, når de bliver store? Eller er de bare vilde med cirkus’ flotte kostumer, de seje cirkusartister, de sjove rekvisitter og de farvestrålende telte?

Så kender vi et sted, I vil elske at besøge: Nemlig Cirkusmuseet, hvor I både kan få et lille kig bag cirkusfacaden – og hvor ungerne kan prøve at være cirkusartister :o)

Gode weekendoplevelser for børn

I Cirkusmuseets udstilling kan I nemlig komme tæt på cirkussets farverige verden: For her er I se en lang række kostumer og rekvisitter fra cirkusforestillinger – ligesom I i udstillingen bl.a. kan opleve en cirkusforestilling, mens I sidder i en trapez, eller I kan prøve, hvordan det er at køre på line 21 m. over jorden (gisp!).

Vær cirkusartist for en dag

Og når I har været igennem udstillingen, så kan ungerne i weekenden også prøve noget ret sej: At være cirkusartist for en dag!

Sjove oplevelser for børn

For (næsten) hver søndag er der nemlig Cirkusleg i salen lige bag museet, hvor ungerne kan lege cirkusartister og prøve kræfter med klassiske cirkusdiscipliner som f.eks. jonglering, balancegang og trapez. Og har I brug for hjælp, så står Cirkusmuseets artister klar til at hjælpe og give tips og tricks.

Så drømmer ungerne om at være cirkusartister – eller er I blot på udkig efter en sjov og lidt anderledes oplevelse for familien – så tag en tur til Cirkusmuseet. Næste gang, der er Cirkusleg, er søndag den 6. januar :o)

Læs mere og find åbningstider på museets hjemmeside lige her.

God fornøjelse!

Kommentarer