Tag din baby med til legestue på et plejehjem!

Barsel i Aarhus

Leg på tværs af generationer

Er du på barsel, bor du i Aarhus, og er du på udkig efter aktiviteter, du og din baby kan tage til, så har vi fundet en ret fantastisk en af slagsen: Nemlig legestuer på plejehjem!

For vidste du, at der på en række af Aarhus’ plejehjem er oprettet legestuer, hvor du og din baby (og dine veninder og deres babyer) kan kigge forbi til hyggelige stunder med de ældre beboere?

På 13 forskellige plejehjem i eller tæt på Aarhus kan du nemlig tage din baby med og på bestemte dage i løbet af ugen deltage i legestuer, hvor du og din baby kan hilse på de ældre beboere, møde dem og snakke med dem – og på den måde være med til at skabe glæde på tværs af generationer :o)

Legestuer på plejehjem

Legestue med babyrytmik

Legestuerne på de 13 plejehjem fungerer lidt som “åbent hus”, så du kan komme forbi de dage, det passer dig bedst. Og udover at du og din baby kan møde, snakke og pludre (altså, din baby) med de ældre beboere, så kan I også være med til babyrytmik.

Rytmiklærere, der alle er professionelle undervisere, sørger nemlig for sang og hyggelige stunder for både dig, din baby og de ældre.

Aktiviteter for babyer i Aarhus

Så har du og din baby – og måske også nogle af dine veninder og deres børn – lyst til en lidt anderledes, men med garanti også super hyggelig oplevelse, så tag til legestue på et plejehjem.

Læs mere her – hvor du også kan se på hvilke plejehjem, der er legestuer, samt hvornår du og din baby kan kigge forbi :o)

God fornøjelse!

Kommentarer