Mød forfatteren bag de populære bøger “Wimpy Kid”

Mød forfatteren til Wimpy Kid-bøgerne

Flere millioner solgte bøger!

Kender du bøgerne om Wimpy Kid? Hvis ikke du gør, så gør dine store unger det nok – for bogserien om Wimpy Kid er nemlig lidt af et hit!

Bøgerne er solgt i over 200 millioner eksemplarer verden over, har ligget på bestseller-lister – og på søndag gæster forfatteren bag, Jeff Kinney, så Danmark. Og du og ungere kan være med og møde ham :o)

Hvor og hvornår kan du læse lidt længere nede – men har du unger, der (også) er vilde med Wimpy Kid-bøgerne, så sæt allerede nu et kryds i kalenderen søndag den 2. december!

Med 12-årige Greg som hovedperson

I bøgerne om Wimpy Kid er det Greg på 12 år, der er hovedpersonen. Greg er en helt almindelig dreng, der går i skole, hvor han drømmer om at forbedre sin sociale position.

Historierne fra sin hverdag beretter Greg om i dagbogsform, og den er fuld af pinlige situationer og sjove jokes. Derudover handler Wimpy Kid-bøgerne også om mange af de ting, som ungerne måske selv kan genkende fra egen hverdag: At passe ind, popularitet, venskaber, krav fra skole og forældre osv.

Populære børnebøger

Mød forfatteren – og få en autograf

Bogserien om Wimpy Kid indeholder 12 bøger, og nu på søndag har du og ungerne mulighed for at møde forfatteren bag, Jeff Kinney, når han gæster Danmark – nærmere bestemt Politikens Boghal – hvor ungerne kan hilse på ham samt få en autograf.

Det hele foregår søndag den 2. december kl. 11-14, og det er gratis at være med. Det kræver blot, at I melder jer til – og det kan I gøre lige her.

God fornøjelse! 

Kommentarer