Spis på en “cirkusrestaurant” – med popcornmaskine!

De bedste restauranter for børn

Indrettet som et cirkus

Er du på jagt efter et lidt anderledes sted at tage ungerne med hen at spise, har vi fundet det perfekte sted: Nemlig en restaurant indrettet som et cirkus ( ..jeps, sådan en restaurant findes der)!

Restauranten Pincho Nation ligger i København tæt på Nørreport Station og er lidt af et must at besøge, hvis dine unger elsker cirkus, farverige omgivelser og sjove ting at kigge på.

Restauranten er nemlig indrettet som et gammeldags cirkus med masser af farverige tapeter, tunge velourgardiner, finurlige lamper og en masse sjove og skøre rekvisitter.

Og som gæst sidder man endda og spiser inde i noget, der mest af alt minder om en cirkusvogn. Hvor sejt er det lige? ;o)

Børnevenlige restauranter

Popcorn til forret!

Foruden de farverige omgivelser, så er der også en anden detalje ved restauranten, som vi er ret sikre på, at ungerne vil elske.

Når I kommer ind i restauranten, bliver I nemlig mødt af en popcornmaskine – med friskpoppede popcorn og farverige bægre – hvor ungerne kan få et lille bæger popcorn med i hånden som en lille “forret” :o)

Maden på restauranten er også god til små barnemunde og -fingre: Det er nemlig tapasretter, som er nemme for familiens mindste at spise (og skønt for mor og far, fordi man så kan prøve en masse forskellige små retter).

Popcornmaskine

Tag ungerne med – alle ugens dage

Pincho Nation har åbent alle ugens dage – og har du og ungerne lyst til at spise på “cirkus-restauranten”, så kan I læse meget mere på restaurantens hjemmeside lige her.

God fornøjelse! 

Kommentarer