Spar 75 % på Sebastians Kleins skøre dyreshow!

Spar 75 % på Sebastian Klein billetter

Til dig: Særpris på billetten med GoLittle

Er dine unger vilde med Sebastian Klein og hans seje dyreprogrammer?

Så er der en ekstra god grund til at glæde sig til sommerferien: For i begyndelsen af august hopper Sebastian Klein nemlig op på scenen i Odense, København og Aarhus og underholder med sit show, “Sebastians skøre dyreshow”.

Og du og ungerne kan med GoLittle komme med til særpris!

For som medlem af GoLittles fordelsklub, GoLittle PLUS, kan I nemlig spare hele 75 % på billetterne til “Sebastians skøre dyreshow”, som du kan læse mere om lige her.

Og melder du dig ind i klubben lige nu, ja, så er de første 30 dage helt og aldeles gratis. Derefter koster det bare 29 kr. om måneden at være medlem og få adgang til alle de gode oplevelser :o)

Spar penge på masser af oplevelser

Og der er altså masser at glæde sig til som GoLittle PLUS-medlem!

For udover at opleve Sebastian gøgle og trylle sig gennem sit show – med både levende dyr, svære cirkusnumre og sjove vittigheder samt mulighed for at hilse på Sebastian selv – så er der også masser af andre gode ting i vente.

Du kan blandt andet få 30 % rabat til BonBon-Land, få gratis adgang til cirkuspladsen ved Cirkus Summarum, spare penge på entréen til Dinos Legeland, få rabat på et ferieophold i Jesperhus Feriecenter – og meget mere.

Hent eller opdater app’en lige her – og få de første 30 dage som medlem af GoLittle PLUS gratis (og så kan du altså spare masser af penge på gode oplevelser med ungerne ;o)

God fornøjelse – og god sommer!

Kommentarer