De bedste steder til din og ungernes sommerferie

De bedste steder til sommerferien

Børnefamiliernes favoritter

HURRA! Endelig sommerferie!

Og hvis du er så heldig at have fri sammen med ungerne (enten nu eller senere), så har vi her samlet nogle af børnefamiliernes favoritsteder – perfekt til ferien:

Tre af de mest populære legepladser, spisesteder, badesteder og ishuse.

Tre af de mest populære legepladser

1. Madsby Legepark

I Fredericia ligger en super sej og ret så stor legeplads – med tog, store klatretårne, moon car-bane, dyr man kan klappe og meget mere. Samt is- og kaffehus til mor og far!

2. Litteraturlegepladsen

Lidt uden for København ligger en legeplads, der forestiller en stor hylde med børnebøger – og hvor ungerne kan lege sig igennem kendte historier og møde blandt andre Hodja fra Pjort og Vitello.

3. Legepladsen i Valbyparken

I Valbyparken ligger der en stor naturlegeplads, som med sine mange små “hjørner” og muligheder for at klatre, lege og ha’ det sjovt er perfekt til en udflugt i sommersolen med ungerne.

Og husk at pakke en madpakke – for rundt om legepladsen er der masser af grønne områder, hvor I kan spise jeres mad.

Tre af de mest populære spisesteder

1. Aarhus Street Food

Stort madmarked i Aarhus, hvor man kan sidde både inde og ude – og hvor der er masser af forskelligt mad at vælge mellem, så der er livretter at finde for alle i familien.

2. Fiskerikajen

Beliggende lige ved vandet er Fiskerikajen et ret fantastisk sted for både ungerne og mor og far – for når maden er spist, og ungerne er knapt så tålmodige mere, kan de nemlig fange krabber fra broen lige ved siden af.

3. TOASTiT

I Aarhus ligger TOASTiT, hvor man kan få toast – med et twist. Så er du og ungerne i forvejen vilde med den klassiske udgave med ost og skinke, så er det her stedet for jer!

Tre af de mest populære badesteder

1. Vigen Strandpark

Nord for Roskilde ligger Vigen Strandpark med både badestrand, strandenge (hvor man jo kan spille bold, efter man har badet) samt en badebro ud i vandet.

2. Aalborg Friluftsbad

Friluftsbadet i Aalborg har masser af sjov for hele familien: Seje udspringstårne, rutsjebane, strandfodbold og meget mere!

4. Liseleje Strand

Fin og børnevenlig strand med både café og ishus i nærheden – samt en stor legeplads tæt på, hvor ungerne kan lege, når de trænger til en pause fra vandet og stranden.

Tre af de mest populære ishuse

1. Ismageriet i Søborg

Ismageriet ligger både på Amager samt i Søborg og har, ifølge børnefamilierne, ret fantastisk is, som både ungerne og mor og far vil elske på de varme sommerdage.

2. Det lille ishus

Ud til Vejle Fjord ligger Det lille ishus, hvor man kan få både store, “gammeldaws isvafler”, men også softice og pandekager.

3. Det Blå Ishus

I Nordjylland i Tversted ligger Det Blå Ishus, hvor du og ungerne kan købe lækker is – måske på vejen ned til stranden, da ishuset ligger lige ned til vandet og stranden.

Anmeld jeres favoritsteder

Og skal du og ungerne besøge et eller flere af stederne – eller nogle helt andre steder – så husk at anmelde dem her i GoLittle-app’en, for så kan andre børnefamilier også finde lige præcis jeres favoritsteder.

Rigtig god sommer!

Kommentarer