Ugens Anmeldelse: Det hyggeligste krea-museum

Mal, pynt og design selv

Mens vi venter på, det for alvor bliver forår og varmere i vejret, så har vi her fundet det hyggeligste sted, der egner sig ret så godt til en (indendørs) krea-eftermiddag med ungerne:

Nemlig Børnemuseet på Frederiksberg i København, der tilbyder masser af sjove og kreative aktiviteter for de mindste :o)

Her kan ungerne blandt andet pynte deres egne cupcakes, de kan lave deres helt egen læbepomade eller sæbe (og selv vælge duft), og så kan de blandt andet også male deres egen t-shirt.


Læsekroge og bage-workshops

Derudover findes der på museet også masser af hyggelige hjørner, hvor ungerne kan lege: Blandt andet et teaterrum med udklædningstøj samt læsekroge, hvor man kan læse en god bog. Og derudover er der også Bageriet, hvor der løbende bliver afholdt bage-workshops, som kage-glade unger kan deltage i.

Og en af dem, der sammen med sine unger har besøgt Børnemuseet, er Jeppe Due, der skriver sådan i sin anmeldelse:

“Helt fantastisk lille oase – den 7. himmel for børn! En masse fede aktiviteter ud i det kreative (alt fra maling af Star Wars-magneter til dekoration af cupcakes, hårspænde-design og træsværds-workshop), en god café (og med god kaffe til de voksne!), alletiders legefaciliteter og et virkelig rart personale.”

Har I også lyst til at bruge en eftermiddag på Børnemuseet, så kan du læse mere her, hvor du også kan finde museets åbningstider.

God fornøjelse!

Kommentarer