Pétanque, kanelsnegle og sjov for hele familien

Oplevelser for hele familien

GoLittles Familieturnering i Pétanque

Sidste gang blev der i løbet af kort tid udsolgt, men nu gør vi det igen: Afholder den hyggeligste pétanque-dag for hele familien – og du og ungerne kan være med, når vi sætter gang i endnu en omgang af GoLittles Familieturnering i Pétanque!

Det foregår lørdag den 27. april kl. 10.30 – 12.30 på Boulebar i København, og bare rolig; Du behøver ikke være hverken pétanquemester (eller dét, der ligner) for at deltage – alle uanset niveau kan være med.

Det vigtigste er, at du og ungerne har lyst til at få en hyggelig dag sammen med os og en masse andre børnefamilier!

Hvem løber med pokalen?

Dagen begynder kl. 10:30, hvor vi fra GoLittle byder velkommen og uddeler goodiebags.

Herefter vil dygtige pétanque-guider fra Boulebar lære jer om spillet, inden vi skyder turneringen i gang med hold bestående af seks deltagere pr. hold – og bare rolig; Turneringen er indrettet sådan, at alle når at spille og være i gang.

Og kl. 12:30 (cirka!) kårer vi så den seje vinderfamilie af turneringen :o)

Gode oplevelser for hele familien

Kanelsnegle, saftevand – og hygge for ungerne

Og udover at spille pétanque (og blive sej til det!), så er der masser af andre sjove aktiviteter for ungerne:

Blandt andet tegnebord og tatovertingsstation. Og sidst, men ikke mindst, så vil der undervejs være lækre forsyninger i form af “fri bar” med kanelsnegle og saftevand til ungerne – samt selvfølgelig vand og kaffe til mor og far.

Tilmeld dig og ungerne.. nu!

Så kunne du og ungerne tænke jer at være med, så er det NU, I skal tilmelde jer – der er nemlig et begrænset antal pladser!

KLIK HER og meld jer til. Billetterne koster kun 59 kr. pr. stk. – og inkluderet i billetprisen er der både pétanquespil, hygge for ungerne samt kanelsnegle, saftevand, vand og kaffe ad libitum.

Vær dog opmærksom på, at man af hensyn til spillet maks kan tilmelde to børn pr. voksen, når man køber billetter. 

Vi GLÆDER os til at se jer!

Kommentarer