Besøg Harry Potters troldmandsskole!

Jul på Hogwarts

Jul på Hogwarts

Er du og ungerne (også) vilde med den lille troldmandsdreng Harry Potter, så har I sikkert drømt om at opleve Hogwarts indefra – og nu har I chancen!

Skal I en tur til London, kan I besøge den publikumsroste Warner Brothers Studio Tour: “The Making of Harry Potter”, hvor man kan opleve det magiske univers fra filmene – i virkeligheden.

I kan besøge storsalen, gå en tur i Diagonalstræde – og gyse i den forbudte skov!

Og fra lørdag den 17. november 2018 til søndag den 27. januar 2019 bliver Harry Potter-universet forvandlet til “Hogwarts in the Snow”. oplev sne og is, der aldrig smelter, bliv betaget af de original kostumer, kulisser og meget mere.

Julemiddag for de voksne “børn”

Og til tre helt særlige aftener i december, er der dækket op til overdådig julemiddag i Storsalen.

Juledesserten bliver serveret på endnu en kendt lokation fra filmene – nemlig på perronen Platform 9 ¾ lige ved siden af det originale tog, Hogwarts-ekspressen!

Desværre er selve middagen kun for de voksne “børn” over 18 år, men alt andet i “The Making of Harry Potter” er for både børn og voksne.

Book din billet fra GoLittle

Vil du og ungerne besøge Hogwarts, så finder du link til billetsiden ved at trykke dig videre til Studio Tourens side i GoLittle app’en – eller lige her.

Og skal de voksne “børn” forsøge at sikre sig en billet til den særlige julemiddag, så foregår det den 10., 11. og 12. december – og billetterne bliver sat til salg den 25. september.

Go’ fornøjelse!