2.000 anmeldelser: Her er stederne med flest stjerner!

De bedste oplevelser for børn

2.000 anmeldelser!

Orv, hvor er det fantastisk – for bare mindre end tre måneder efter, vi udgav den fulde version af GoLittle, har vi nu rundet de 2.000 brugeranmeldelser i app’en!

Tusind tak til alle jer, der har anmeldt jeres favoritsteder i app’en – til glæde for andre børnefamilier, når de skal finde de bedste steder at tage ungerne med hen.

Men hvilke fem steder, ud af de flere end tusinde der er oprettet i app’en, har så fået FLEST anmeldelser? Se dem alle lige her!

1. Madsby Legepark

Børnevenlige oplevelser

Stedet, der har fået allerflest anmeldelser, er legeparken, Madsby Legepark, i Fredericia – hele 27 anmeldelser har parken fået!

En af dem, der har anmeldt legeparken og kvitteret med fem stjerner, er Blerina Mala Vula, og hun skriver: “Det er favoritstedet både for os som forældre, men også for børnene. Vi elsker det!”

2. Djurs Sommerland

De bedste oplevelser for børn

På en andenplads over steder med flest anmeldelser, ligger Djurs Sommerland, der har fået hele 25 brugeranmeldelser.

Pia Bæk Heden er en af dem, der nar uddelt stjerner, og hun skriver: “Min søn er i dag 7,5 år, og vi har haft sæsonkort til verdens bedste legeplads siden han var 1,5. Han elsker det, og det gør vi andre også. Både til en smuttur og en heldagsudflugt.”

3. Dokk1

Børnevenlige aktiviteter

Biblioteket Dokk1, der ligger ved havnen i Aarhus, er også et af de steder, der i app’en løber med mange anmeldelser – nærmere bestemt 21 anmeldelser.

En af dem, der har anmeldt stedet, er Signe Kærgaard – og hun skriver i sin anmeldelse: “Virkelig er fedt sted. Ungerne kunne uden problemer ha’ brugt mere tid.”

4. GIVSKUD ZOO

Gode oplevelser for børnDyreparken GIVSKUD ZOO har fået hele 18 anmeldelser – og er dermed også et af de steder, der i app’en har fået flest anmeldelser.

Og en af dem, der har anmeldt stedet, er Jonnie Pihl, der skriver: “Jeg var helt vild med stedet, det var min dyreglade pige også – hun var ikke til at rive fra gorillaerne, og vi overvejer et årskort dertil.”

5. LEGOLAND

Børnevenlige oplevelser

På femtepladsen over de steder, der har fået flest anmeldelser, ligger LEGOLAND – forlystelsesparken i Billund har fået 18 brugeranmeldelser.

Blandt andet fra Tanja Jensen, der skriver: “Herhjemme elsker vi Legoland ! Vi har sæson pas! Min datter er 2 år. Og vi bruger tit nogle timer i Legoland på fridage!”

Tusind tak for alle anmeldelserne!

Kommentarer