Det sejeste kursus for fædre: Fars fede flettekursus!

Lær at flette som en pro’

Hollandske fletninger, franske fletninger – og helt nye frisurer, hvor fletninger indgår. Er det farmand, der læser med her, har du nok allerede tabt pusten – men fortvivl ikke!

For nu kan du nemlig blive den SEJESTE fletter, når FOKUS Folkeoplysning i Aalborg afholder det kursus, der muligvis kan gå hen og give dig allermest “street cred” ved dine unger – nemlig kurset Fars fede flettekursus!

Her vil far i løbet af en formiddag blive oplært i at være den sejeste til at flette fletninger, når frisør Karina Berhelsen – der har flere års erfaring med både fletteteknikker og håropsætning – underviser og giver gode tips og tricks til at blive den sejeste far-fletter.

Og udover dit barn (selvfølgelig) så er alt, du behøver for at være med, børste, spidskam (giv det en googler..!), spejl, hårlak, elastikker og hårnåle – og så selvfølgelig lysten til at blive den cooleste far, der kan give alle de andre fædre baghjul udi fletteteknikker.

Tilmeld jer inden alt bliver udsolgt!

Og har du og ungerne lyst til at være med og lære flette-færdigheder, så skal I skynde jer at melde jer til!

Første kursus her i februar er nemlig allerede udsolgt – mens der i marts, nærmere bestemt lørdag den 9. marts, stadig er ledige pladser.

Så vil far være verdens fedeste fletter, så læs mere og tilmeld jer lige her.

God fornøjelse :o)

Kommentarer